ONZE VISIE

Premium geurkaarsen aan betaalbare prijzen. 

Niemand kan ontkennen dat een warme geurkaars jouw interieur een extra gezellig touch geeft.

Het maakt jouw huis net dat meer een thuis. Jouw dinner met vrienden net wat specialer. Wij willen met Charlies Candles van premium geurkaarsen een vast gegeven maken in jouw thuis. 

ONZE MISSIE

Geurkaarsen kunnen zowel uniek, van hoge kwaliteit als betaalbaar zijn

Gouden middenweg

Bij Charlies Candles geloven we niet in goedkope massa productie van geurkaarsen.

We geloven ook niet in de peperdure luxe collecties. Volgens ons is er een gouden middenweg.

Handgemaakt en betaalbaar

Unieke collecties potten met jouw favoriete geur, handgemaakt én betaalbaar. 

Zo kan je elk seizoen jouw interieur een unieke kaars geven, zonder dat je moet twijfelen om hem aan te steken.

Kies je ideale combinatie

Bij Charlies Candles kan je jouw eigen geurkaars samenstellen. Kies zelf wat de ideale combinatie is tussen pot en geur. 

HISTORIE

To light a little, to charm a lot.

in 2015 startte Charlotte Lagae met enkele experimenten om haar eigen geurkaarsen te kunnen gieten. Een hobby die al gauw een passie werd. Het combineren van geuren, zoeken van prachtige potten en alles minutieus gieten stond op haar lijf geschreven.

Al gauw wouden alle vriendinnen, families en collega’s haar geurkaarsen. De uniekheid van de potten en geuren, het perfectionisme van het gieten en de betaalbare prijzen zijn nu nog steeds de unieke troeven waar Charlies Candles voor staat.

ONS ATELIER

Handmade
in Bruges.

Alle geurkaarsen worden met de hand gegoten in het Charlies Candles atelier in Oostkamp. We maken onze unieke design potten zelf, speuren de wereld af of werken samen met lokale kunstenaars. Nadat we een unieke collectie potten hebben gekocht gaan we naarstig aan het werk. 

De juiste wax samenstelling wordt bepaald, de wieksoorten worden getest en de geurcompatibiliteit nagegaan. Pas als we de perfecte samenstellingen hebben gevonden bieden we hem aan jou aan.