Laat jouw favoriete geurkaars professioneel hervullen.

Charlies Candles is een premium geurkaarsenfabriek uit Brugge. Wij hervullen jouw luxe kaarsen, ongeacht het merk!

Bereken jouw prijs   

Hoe werkt het?

Breng jouw potten naar de fabriek of drop off point

Kies jouw favoriete geur uit onze collectie


Na 2 weken kan je jouw hervulde geurkaars ophalen


Goed voor het milieu én de portemonnee.

Charlies Candles biedt haar hervulservice aan voor alle kaarsen omwille van 2 redenen. We willen graag ons steentje bijdragen en onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden. Door bestaande potten te hergebruiken hoeven er minder nieuwe gemaakt worden! De prijs van het hervullen is afhankelijk van het formaat van de kaars. Het hervullen van een geurkaars is vaak tot 50% goedkoper dan een nieuwe geurkaars te kopen.

Praktisch

Je brengt jouw geurkaarsen naar ons atelier in Brugge of een drop off locatie. Daar kan je kiezen uit 6 heerlijke geuren. We hervullen jouw kaars en brengen je op de hoogte als je deze terug kan komen halen. Als jouw kaars niet volledig proper is rekenen we een kleine reinigingsvergoeding. De prijs wordt berekend op basis van de gegoten inhoud van jouw kaars. Indien gewenst kan je een passende verpakking erbij kopen.

Ontdek meer

Let op: geen kwaliteitsgarantie (jammergenoeg).

Elke pot die we hervullen is een pot die niet uit onze collectie komt en waardoor we niet kunnen testen of deze effectief geschikt is. Als geurkaarsenproducent doen we normaal uitvoerig testen naar smeltpoel, geurverspreiding en de grootte van de vlam. Op basis van jouw ingeleverde pot en onze ervaring maken we een schatting naar de meest geschikte samenstelling voor jouw pot. Deze inschatting werd niet getest en het kan voorkomen dat jouw hervulde kaars niet goed zal opbranden.

Ontdek meer

Interesse? Bestel eenvoudig online of reken af ter plaatse.


Bereken jouw prijs